Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Eerlijke bloemen

Bij Greenhouse zijn we gek op bloemen, planten en de natuur. Daarom zijn wij aangesloten bij Hivos: het label voor eerlijke bloemen. Bij Hivos zijn alleen winkels in Nederland aangesloten, waar consumenten eerlijke en duurzame bloemen kunnen vinden, die zijn geproduceerd met respect voor mens en milieu. We zijn bijzonder trots op onze vermelding in de Eerlijke Bloemengids van Hivos!

Hiermee dragen wij bij aan de verbetering van arbeidsomstandigheden van werknemers, veelal vrouwen, in de bloemenindustrie in Oost-Afrika en Latijns-Amerika, waar steeds meer bloemen, met name rozen, vandaan komen. Deze werknemers – 70% vrouwen – verdienen meestal te weinig om rond te kunnen komen. Nog altijd is er sprake van seksuele intimidatie en niet zelden wordt het personeel blootgesteld aan chemicaliën die in de kassen worden gebruikt. 

kenia   minaye farm 2smallerfair flowers fair plants ffp

In totaal zijn er slechts 1.584 winkels vermeld in deze Eerlijke Bloemengids, waarvan wij er één zijn. En daar zijn wij trots op. Komt u ook eens kijken welke eerlijke bloemen wij verkopen? 

2571176713