Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Trend: het anti-hooikoorts boeket

Om onze klanten met hooikoorts tegemoet te komen, hebben wij i.s.m. Mooiwatbloemendoen een prachtig boeket aan ons assortiment in onze webshop toegevoegd dat zeer weinig pollen bevat. Sinds enkele maanden staat dit boeket in onze webshop en wij hebben dit boeket, zeker in de "pollenmaanden", al diverse keren mogen maken!
 

Hooikoorts is helaas niet langer een typische voorjaarskwaal, de symptomen strekken zich steeds vaker uit over de zomer en de herfst. De oorzaak is klimaatverandering. Als de temperatuur stijgt en de winters dus zachter zijn, geven planten meer en langer pollen af. Ook als er meer CO2 in de lucht zit, neemt het aantal pollen toe. Veel hooikoortspatiënten hebben in februari of al eerder last. Wie pech heeft, houdt symptomen tot in de herfst en ervaart pas verlichting als ook ambrosia is uitgebloeid. 

 

Pollenarme snijbloemen 
Om hooikoortspatiënten toch van bloemen te kunnen laten genieten, is een lijst met snijbloemen samengesteld die bekend staan om hun lage pollenfactor. Zo leveren rozen en irissen verrassend weinig vervelende reacties op, net als Astrantia, duizendblad en leeuwenbek. Met deze snijbloemen kunnen wervelende, zomerse boeketten worden gecreëerd waar ook hooikoortspatiënten van kunnen genieten. 

 

Wil jij graag iemand met hooikoorts verrassen met bloemen, dan kan dat nu dus ook! Bekijk het boeket direct in onze webshop voor de actuele prijzen. 

flwrsofhllnd 138

Bron: Mooiwatbloemendoen

Nieuws

Contact

Greenhouse
Herenweg 366
2211 VH, Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
0252 371134