Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Greenhouse, meer dan alleen boeketten

U kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor een prachtig boeket of het befaamde weekboeket, en ook voor bruidswerk en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wat u misschien niet wist is dat wij ook veel bedrijven ondersteunen bij het stylen en presenteren van hun producten! In het afgelopen half jaar hebben wij weer veel geweldige projecten gedaan waar wij zeer trots op zijn. Scroll gauw naar beneden voor een kleine impressie van ons werk!

Fotoshoots
Wij worden met grote regelmaat ingezet voor het stylen van fotoshoots waarbij wij met de nieuwste variëteiten mogen werken (Super leuk!). Wij maken creatieve boeketten en arrangementen voor de kweker en samen met een professionele fotograaf maken wij mooie composities voor hun website, posters en andere reclamedoeleinden. (Hieronder staan enkele foto’s van een van deze fotoshoots).

Florist Snijgerbera3461    Florist Snijgerbera3465    Florist Snijgerbera3484

Beurzen en Evenementen
En ook voor evenementen en beurzen weten bedrijven ons te vinden. Vaak zijn wij van begin tot eind betrokken: concept, ontwerp en uitvoering wordt volledig door ons gerealiseerd. In het afgelopen jaar hebben wij in Duitsland op de IPM diverse stands aangekleed, voor de Bloemencorso waren wij actief en ook voor de Flower Trials wist men ons te vinden (Hieronder staan enkele foto’s van de Flower Trials).

6 4 

3     5     2

Introductie nieuwe variëteit
In de Hortus Botanicus hadden wij dit jaar een gaaf project: de introductie van een nieuwe variëteit petunia’s van Danziger. Voor deze introductie hadden wij een concept bedacht en volledig uitgewerkt en uit handen genomen van het bedrijf. Tijdens de Hortus Plantenmarkt deelden wij honderden gratis petunia’s uit aan bezoekers van het evenement. Het resultaat: heel veel enthousiaste tuiniers en bezoekers en flink veel bekendheid voor dit mooie nieuwe product. (Hieronder staan enkele foto’s van dit evenement).

DSC06093DNG DSC06083DNG 

DSC06229DNG DSC01711DNG

Maatschappelijke betrokkenheid
Naast al deze projecten zijn wij ook zeer sterk maatschappelijk betrokken in de vorm van sponsoring. Zo sponsoren wij met enige regelmaat bedrijven en evenementen in en rondom Noordwijk(erhout). Wellicht heeft u ons werk en/of logo al eens gezien op een van de vele andere evenementen, braderieën en instellingen waaraan wij bijdragen, bijvoorbeeld tijdens Noordwijkerhout Culinair of in het Filmhuis in Lisse!