Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Achter iedere succesvolle man, staat een plant

Maxim Hartman: Man der mannen, testosteron-bom en plantenliefhebber op en top, maakt zich de hard voor planten. Als hét boegbeeld voor mannelijkheid, laat hij op humoristische wijze zien dat mannen wat vaker voor zichzelf en voor hun planten mogen opkomen. Wat die echte mannenplanten dan zijn? Maxim Hartman legt het je graag uit met liefde, keiharde overtuiging en een vette knipoog. Klein tipje van de sluier: het is hilarisch.

Samen met mooiwatplantendoen.nl is er een zesdelige serie gemaakt waarin Maxim op eigenzinnige wijze de kracht van mannenplanten laat zien. Een mannenplant laat namelijk de zachte, zorgzame kant van een man zien, wat zijn aantrekkelijkheid tot grote hoogten brengt. Of zoals Maxim Hartman het zelf zegt: “Achter iedere succesvolle man staat een plant.”

In mei en juni kun je de grappige video’s van Maxim op onze Facebook-pagina bekijken. In deze video’s laat hij zien wat de uitwerking is van een man-met-plant op de vrouwtjes. Kijken en kopen, kerels!

En dit zijn ze: zes echte mannenplanten. Van links naar rechts: 1e rij: de Bananenplant, de Codiaeum en de Monstera. 2e rij: de Schefflera, de Scindapsus en de Vrouwentong.

Bananenplant  Codiaeum  Monstera  

Schefflera 1   Scindapsus   Vrouwentong

 

Bronnen: Mooiwatplantendoen, GewoonVoorHem, Elle