Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Ontdek jouw ideale plant

Dit jaar hebben we i.s.m. Bloemenbureau Holland weer een leuke actie: Vind je plantenmatch! Een korte plantentest waarmee je kunt ontdekken welke kamerplant het beste bij jou past. De korte test is slechts 2 tot 5 vragen lang. Aan de hand van die vragen kunnen we jou advies geven over het type kamerplant (of kamerplanten) het beste bij jou past. In de winkel staan verschillende typen kamerplanten bij elkaar zodat je makkelijk jouw ideale huisgenoot kunt uitzoeken. Ga naar https://www.mooiwatplantendoen.nl/plantmatch om de test te doen of klik op de afbeelding hieronder.

type

De hele maand september besteden wij extra aandacht aan de verschillende plantentypes die in deze test zitten. De test bestaat slechts uit drie tot vijf vragen, over stijl, smaak en de verzorging van planten en knipoogt naar online datingtesten. De test levert een echte match op: je vindt als het ware de 'botanische ware'. Er zijn verschillende plantentypes die uit de test kunnen rollen: de hippe pronkplanter, het oeps-hij-moet-water-type, het gezond groen-type of de groene stekker. Uiteraard zijn bij elk plantentype bijpassende kamerplanten geselecteerd die op een mooie plek in onze winkel staan. 

Eerder hebben wij ook al aandacht besteed aan het vinden van de ideale kamerplant. Kijk bijvoorbeeld alvast eens naar onze gave infographic "Welke kamerplant past bij jou?" of "11 planten voor mensen zonder groene vingers". Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder in de winkel zelf, waar je ook de leuke test van BBH vind.