Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Wij halen en bezorgen tot in de voortuin!

Ja! Het is weer lente! En dat betekent: lekkere lange dagen en avonden in je tuin of op je terras (met een wijntje of biertje in de hand). Heerlijk genieten van je tuin, de mooie planten en 's avonds laat: de zonsondergang. Die lege terrasbakken heb je gevuld met prachtige planten van Greenhouse, want (terras-, balkon- en tuin)bakken kun je bij ons laten vullen, of je kunt ze zelf vullen met mooie zelf uitgekozen plantjes! We hebben een ruim assortiment perkgoed en je haalt de rommel (losse plantjes, lege potjes, potgrond, etc.) niet in huis!

de potgrond? daar zorgen wij voor

Hoe werkt het?
Heb je lege plantenbakken, -potten, tuinbakken, hanging baskets, etc. en wil je ze graag gevuld zien met mooie planten? Kom dan bij ons langs met de lege ondergrond. Wij hebben mooie plantjes in alle kleuren van de regenboog. Kies zelf uit welke planten je er graag in wilt hebben en neem ze mee naar de kassa. In onze bindruimte staat een oppottafel waarop je zelf je plantenbakken, -potten, etc. kunt vullen met de nieuwe plantjes. Of je laat het ons natuurlijk doen ;) Je staat gezellig naast onze medewerkers, in onze ruime bindruimte, je houdt er mooie plantenbakken, een lekker bakkie koffie én een schoon huis aan over. (Want de potgrond, daar zorgen wij voor :)

Gezellig! Maar hoe krijg ik ze weer mee naar huis?
Potten en bakken kunnen wij natuurlijk ook voor je opmaken en bezorgen. Wij bezorgen in de hele Duin- en Bollenstreek. Ook is het geen probleem om lege ondergronden op te halen. Wij vullen de bakken en bezorgen ze vervolgens weer tot in je (voor)tuin. 

20170517 033509   20170517 033417 

20170517 033428   20170517 033536