Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Plants on Pink

De Nederlandse Lotte van Baalen is de bedenkster van het fenomeen Plants on Pink, het instagram-account heeft op dit moment al ruim 114.000 volgers. Plants on Pink verzamelt foto's van groene planten met een roze accent of achtergrond.

Plants on Pink 2 Plants on Pink 1 Plants on Pink 3

Volg Plants on Pink op Instagram: www.instagram.com/plantsonpink (en volg ons via www.instagram.com/greenhousenwh).

Haal Plants on Pink in huis!
Het account heeft een prachtige feed, en het is mogelijk om zelf een klein stukje van deze mooie feed in huis te halen. Haal wat kleur in huis met mooie planten met roze accenten. We hebben een mooie selectie roze planten voor je gemaakt, die het prima doen in ieder interieur en huis. 

Calathea
We beginnen met een all time favorite: de Calathea. Deze plant is er in meerdere prachtige soorten, maar als je op zoek bent naar roze bladeren, ga dan voor de Fusion White variant. Deze bladeren hebben een soort witte strepen, die dankzij de paars-rode achterkant van de bladeren een roze gloed krijgen.

Echeveria
De Echeveria is een vetplant in de vorm van een bloeiende roos met als bonus dat hij weinig verzorging nodig heeft. De plant is er in veel verschillende tinten en vormen, dus je kunt makkelijk een uniek exemplaar shoppen!

Coleus
Deze plant is er in allerlei soorten en maten, maar altijd prachtig van kleur. Hij wordt ook wel siernetel of ‘Black Dragon’ genoemd. Zet ‘m in de schaduw op een koele plek, dan doet de plant het ‘t best en wordt de kleur het mooist.

CALATHEA FUSION WHITE ECHEVIERA Coleus 2

(Van Links naar rechts: Calathea, Echeveria en Coleus)

Bronnen: Plants on Pink, Roomed, Pinterest