Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Nederlandse onderzoeksresultaten bewijzen het

Valentijnsdag. Je hart maakt een uitbundige salto bij de gedachte aan 14 februari. Bloemen, zoenen en zoetgevooisde romantiek. Of niet? Word je een beetje kribbig van zo’n door anderen bedachte dag vol liefde? Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlanders niets van Valentijnsdag moeten weten. Het goede nieuws: we houden wel van bloemen en romantiek, maar dan jaarrond: Gelukkig maar!

Dit jaar bleken onze kerstworkshops weer een groot succes. Het is zo leuk om te zien dat iedereen na afloop van de workshop weer tevreden naar huis gaat met een geheel eigen stuk. Eén voorbeeld zorgt voor duizend verschillende uitvoeringen, iedereen raakt op zijn eigen manier geïnspireerd door onze workshopvoorbeelden.

De grote eindejaarsschoonmaak is van start gegaan! De bladeren vallen in grote getale van de bomen, je bent al minstens een keer door een spinnenweb gelopen en het is te fris om zonder vest in de tuin te zitten. Tijd om het buitenzitseizoen netjes af te sluiten. In 10 stappen laat je de boel netjes achter, geniet je optimaal van je najaarstuin en zet je de eerste stappen voor het volgende voorjaar. 

De eerste helft van de agenda voor de gezellige en creatieve workshops van Greenhouse is bijgewerkt! We hebben diverse themaworkshops in de planning zodat je je huis en tuin het hele jaar door kunt vullen met mooie creatieve stukken. Alle workshops bij Greenhouse zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers. We zorgen iedere workshop voor minimaal drie workshopvoorbeelden, zodat je zelf kunt kiezen wat je gaat maken.

Ga de strijd aan met beestjes en schimmels. Ze ruiken gewond groen en eenmaal genesteld in één plant hoppen ze moeiteloos langs alle andere planten in de kamer. Oppassen dus voor die veelvraten en meteen in actie komen als je ze ontdekt. Wat je precies moet doen om jouw zieke plant te redden? Dat lees je hier.