Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Donderdag 18 april, is het weer zover: Secretaressedag! U kunt deze dag de gelegenheid grijpen om uw receptioniste, secretaresse, officemanager, management assistent, PA of een ander door u gewaardeerd personeelslid eens extra in het zonnetje te zetten en uw waardering te tonen voor zijn/haar toegevoegde waarde voor uzelf en uw organisatie. 

Ja! Het is weer lente! En dat betekent: lekkere lange dagen en avonden in je tuin of op je terras (met een wijntje of biertje in de hand). Heerlijk genieten van je tuin, de mooie planten en 's avonds laat: de zonsondergang. Die lege terrasbakken heb je gevuld met prachtige planten van Greenhouse, want (terras-, balkon- en tuin)bakken kun je bij ons laten vullen, of je kunt ze zelf vullen met mooie zelf uitgekozen plantjes! We hebben een ruim assortiment perkgoed en je haalt de rommel (losse plantjes, lege potjes, potgrond, etc.) niet in huis!

De eerste helft van de agenda voor de gezellige en creatieve workshops van Greenhouse is bijgewerkt! We hebben diverse themaworkshops in de planning zodat je je huis en tuin het hele jaar door kunt vullen met mooie creatieve stukken. Alle workshops bij Greenhouse zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers. We zorgen iedere workshop voor minimaal drie workshopvoorbeelden, zodat je zelf kunt kiezen wat je gaat maken.

Dit jaar bleken onze kerstworkshops weer een groot succes. Het is zo leuk om te zien dat iedereen na afloop van de workshop weer tevreden naar huis gaat met een geheel eigen stuk. Eén voorbeeld zorgt voor duizend verschillende uitvoeringen, iedereen raakt op zijn eigen manier geïnspireerd door onze workshopvoorbeelden.

De grote eindejaarsschoonmaak is van start gegaan! De bladeren vallen in grote getale van de bomen, je bent al minstens een keer door een spinnenweb gelopen en het is te fris om zonder vest in de tuin te zitten. Tijd om het buitenzitseizoen netjes af te sluiten. In 10 stappen laat je de boel netjes achter, geniet je optimaal van je najaarstuin en zet je de eerste stappen voor het volgende voorjaar.