Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Secretaressedag

Morgen, donderdag 18 april, is het weer zover: Secretaressedag!

U kunt deze dag de gelegenheid grijpen om uw receptioniste, secretaresse, officemanager, management assistent, PA of een ander door u gewaardeerd personeelslid eens extra in het zonnetje te zetten en uw waardering te tonen voor zijn/haar toegevoegde waarde voor uzelf en uw organisatie. 

De voordelen van een Secretaresseboeket bij Greenhouse:

Gratis bezorgen
Boeketten in iedere prijsklasse
Mooi verpakt in gratis geschenkverpakking

Wilt u uw secretaresse verrassen, neem dan contact op met Greenhouse (tel: 0252-371134 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), geef uw wensen door en wij zorgen voor een bloemrijke verrassing voor uw secretaresse. Niets is immers feestelijker dan een fleurig en speciaal samengesteld boeket of bloemstuk. 

 

  seccateressedag maxi  seccateressedag midi

 

 

Van den Berg Greenhouse is nationaal en internationaal een begrip op het gebied van de bloemsierkunst.

Greenhouse is vanaf de start in 1995 uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Het team bestaat uit 15 collega's, onder leiding van Astrid.

Astrid is ontwerper vanaf 1985 en geniet inmiddels internationale bekendheid met haar eigentijdse ontwerpen en ontving verscheidene malen de hoogste onderscheiding op internationale bloemenshows.

Greenhouse kenmerkt zich door een professionele aanpak, een goede kwaliteit van producten, creativiteit en vooruitstrevendheid. Wij richten ons zowel op de professionele bloemist, de hobbyist als op de tuinliefhebber.

Wij nodigen je graag uit een bezoek aan Greenhouse te brengen. Je staat versteld van de creativiteit die je bij ons aantreft.

Het Greenhouse-team staat voor je klaar om je te adviseren. In de koffiehoek kun je genieten van een lekker kopje koffie of thee.

 

Workshop greenhouse nieuw Relatiegeschenk greenhouse nieuw

Nieuwsbrief Greenhouse2 Abonnementen Greenhouse 2


Voor het laatste en actuele nieuws volg je ons op Facebook.


Nieuwsbrief

captcha 

Instagram