Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Welkom bij Greenhouse!

In 1995 is Astrid van den Berg gestart met Greenhouse, sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een florerend bedrijf. Astrid staat dankzij haar eigentijdse ontwerpen internationaal bekend en ze ontving meerdere keren de hoogste onderscheiding op internationale bloemenshows.

professioneel team
Onder leiding van Astrid staat een team van professionele, ervaren bloemisten voor u klaar om de mooiste arrangementen voor u te maken. Greenhouse staat bekend om zijn professionele aanpak, uitstekende kwaliteit van producten, creativiteit, vooruitstrevendheid én gastvrijheid. Kom gerust langs om een kijkje bij ons te nemen.

groot assortiment
Naast bloemen, binnen- en buitenplanten hebben wij ook een groot assortiment vazen, potten, manden en schalen. Dankzij ons grote assortiment bijmaterialen geven wij onze bloemen en planten een geheel eigen uitstraling in Greenhouse-sfeer. Alles wat je in gedachte hebt kunnen wij voor je maken, maar je kunt natuurlijk ook leuke ideeën bij ons opdoen om thuis aan de slag te gaan.

​workshops
Als een van de eerste in Nederland is Astrid begonnen met het geven van workshops en cursussen in het bloemenvak. De workshops zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Ook jij kunt eenvoudig, met een beetje hulp van ons, een prachtig bloemarrangement maken voor thuis!

Workshop greenhouse nieuw Relatiegeschenk greenhouse nieuw

Nieuwsbrief Greenhouse2 Abonnementen Greenhouse 2


Voor het laatste en actuele nieuws volg je ons op Facebook.


Nieuwsbrief

captcha 

Instagram