Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Begin december beginnen de gezellige en creatieve Kerstworkshops van Greenhouse! Ben jij erbij? De prijs voor de Kerstworkshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers €42,50 per persoon. Je hebt keuze uit (minimaal) drie verschillende stukken, dan kun je zelf kiezen wat je gaat maken.

Vrijdagavond 9 augustus is de praalwagen van de Noordwijkerhoutse bloemist Greenhouse tijdens de Flower Parade Rijnsburg beloond met de publieksprijs. De praalwagen is compleet gevuld met lisianthussen van het Rijnsburgse bedrijf Van Egmond Lisianthus BV. Greenhouse-eigenaresse Astrid van den Berg heeft hiermee wederom een prijs voor het Rijnsburgse bedrijf in de wacht weten te slepen.

Met je groene vingers heb je door de jaren heen je planten verzorgd en vertroeteld en je hebt inmiddels een mooie verzameling kamerplanten. Maar soms doet een plant het ineens wat minder goed dan voorheen: hij heeft het even wat minder naar z'n zin. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet om zo jouw lieveling te redden van de kliko, en kom je er niet uit? We helpen je graag verder in de winkel!

U kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor een prachtig boeket of het befaamde weekboeket, en ook voor bruidswerk en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wat u misschien niet wist is dat wij ook veel bedrijven ondersteunen bij het stylen en presenteren van hun producten! In het afgelopen half jaar hebben wij weer veel geweldige projecten gedaan waar wij zeer trots op zijn. Scroll gauw naar beneden voor een kleine impressie van ons werk!

De eerste helft van de agenda voor de gezellige en creatieve workshops van Greenhouse is bijgewerkt! We hebben diverse themaworkshops in de planning zodat je je huis en tuin het hele jaar door kunt vullen met mooie creatieve stukken. Alle workshops bij Greenhouse zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers. We zorgen iedere workshop voor minimaal drie workshopvoorbeelden, zodat je zelf kunt kiezen wat je gaat maken.