Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Kerst Open Dagen bij Greenhouse

Op zaterdag 18 & zondag 19 november zijn er Kerst Open Dagen bij Greenhouse! Zoals je van ons gewend bent, is onze winkel dit jaar weer gevuld met inspiratie en kun je bijzondere ideeën opdoen voor de kerstdagen. Tijdens de Kerst Open Dagen geeft kettingzaagkunstenaar Dennis van Kraaij live demonstraties!

De Kerst Open Dagen zijn een jarenlange traditie voor Greenhouse: ieder jaar toveren wij onze winkel om tot een grote inspiratievolle Kerstwereld. Tijdens de Kerst Open Dagen is er altijd ruimte voor een praatje, glühwein en iets lekkers. Naast inspiratie bieden wij ook een eerste blik op onze workshopvoorbeelden voor zowel de kransen- als de kerstworkshop.

Dennis van Kraaij uit Blaricum is kettingzaagkunstenaar, hij maakt van boomstronken prachtige beelden. Tijdens de Kerst Open Dagen komt hij beide dagen demonstraties geven! Aan het begin van dit jaar ging een bericht van Dennis viral op Facebook: duizenden mensen wilden een kunstwerk van Dennis in huis hebben. Tijdens de Kerst Open Dagen is zijn werk en hijzelf live in actie te bewonderen.

De Kerst Open Dagen zijn op:
Zaterdag 18 november van 10.00 tot 16.00 uur
Zondag 19 november van 12.00 tot 16.00 uur

Houd je deze data alvast vrij in je agenda? De toegang is gratis.

Poster A0