Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Kerststyling shoot Huize van Wely

Als je aan lekkere koekjes en prachtige taarten denk, dan is er maar een bedrijf in de regio die bij iedereen bovenaan de lijst staat: Huize van Wely. Toen zij aan het begin van de zomer contact met ons opnamen omdat zij een gestylde kerst fotoshoot wilden, hoefden wij niet lang na te denken.

Het was een vreemde gewaarwording: een tafel geheel in kerstsfeer aankleden tijdens hartje zomer. We hadden geluk tijdens de fotoshoot: het was niet heel erg warm en het was behoorlijk bewolkt. Huize van Wely had verschillende sinterklaas-, kerst-  en oud & nieuw arrangementen voor ons klaargemaakt voor de shoot. Het rook heerlijk! Ook al was het midden in de zomer, een mooie speculaaspop of prachtige taart in de vorm van een kerstboom blijft smullen. Maar de producten waren die dag helaas niet om op te eten, maar om te fotograferen. 

Het eindresulaat van de folder is te zien via de link: https://huizevanwely.nl/wp-content/uploads/2017/10/Huize-van-Wely-Winterbrochure-2017-2018.pdf. De folder is naar alle klanten van Huize van Wely verzonden. Wij zijn behoorlijk trots op het eindresultaat! En als bonus: naast een superleuke dag en mooie foto's, kregen we aan het einde van de dag ook nog eens een heerlijke Weense kersentaart als dank! 

Kerst gestylde kersttafel 1  Sinterklaas pietje

Stylen

Foto's: Marijn de Wit Photography