Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Bloemenmandala op het Happinez Festival!

Op 15, 16 en 17 september 2017 vindt de vierde editie van het Happinez Festival plaats op Fort Voordorp bij Utrecht. Het festival staat in het teken van mindfulness, yoga en heerlijk eten. Je komt helemaal tot rust tijdens het meest relaxte festival van Nederland!

Tijdens het festival zijn er diverse lezingen, workshops, yoga-, meditatie- en klankschaalsessies en heerlijk eten. Ook is er ruimte voor muziek én stilte, je komt eigenlijk tijd tekort op het Happinez festival. Eén ding is zeker: welke sessies je ook bezoekt, je gaat naar huis vol inspiratie, inzichten en ideeën.

Greenhouse is ook op aanwezig op het Happinez Festival!

Tijdens het Happinez Festival is Greenhouse i.s.m. Mooiwatbloemendoen.nl aanwezig om alle bezoekers te helpen bij het creëren van een grote bloemenmandala: met alle bezoekers wordt zo een groot kunstwerk gemaakt. De mandala is een oud boeddhistisch ritueel waarbij soms wel dagenlang aan een kunstwerk van zandkorrels gewerkt wordt. Tijdens dit ritueel telt ieder korreltje, want al die korrels bij elkaar vormen een prachtig gedetailleerd geheel. Op het festival wordt de mandala gemaakt met duizenden kleurige bloemen. De bloemen staan symbool voor het Happinez Festival zelf, waar we met alle aanwezigen een unieke ervaring van hopen te maken.

Via deze link kun je meer informatie over het festival vinden of meld je vast aan voor het Facebook event.

IMG 0630 kamperfoelie 230x230

 

 

 

Foto: Happinez.nl