Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Trend 2017/2018: into the wild

De zomerperiode gebruiken wij graag om onze winkel volledig te restylen. De afgelopen periode hebben we ruimte gemaakt voor de nieuwste trends. Een gedeelte van onze entree is volledig gestyled in de on-trend Into The Wild thema (ook wel bekend onder de naam urban jungle), een thema met veel groen, planten en industriële elementen om je huis een stoere touch te geven!

Bij Greenhouse vinden wij het heel belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Wij verdiepen ons niet alleen in trends, maar wij creëren ze ook zelf. Dit najaar kiezen wij voor de kleur boerenkoolgroen: een mooie diepe donker groene kleur. Donker groen geeft je huis een natuurlijk tintje, en is goed te combineren in ieder interieur. wij vinden deze kleur vooral relevant door de nieuwe plant-trend. Planten zijn steeds meer inmisbaar in ieder interier, een plant aan je collectie huisplanten toevoegen is een eenvoudige manier om mee te doen aan deze trend. 

Bekijk foto's van onze mooi gestylde thema hieronder, of kom eens een kijkje nemen in onze winkel vol prachtig gestylde hoekjes om inspiratie op te doen voor je eigen huis! Meer inspiratie is te vinden op onze Pinterest-bord: https://nl.pinterest.com/greenhousenwh/styling-~-urban-jungle 

SAM 2137          SAM 2113

SAM 2116        SAM 2118

SAM 2120  SAM 2121

SAM 2122  SAM 2124

SAM 2135