Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Zondag 17 juni is het Vaderdag! Om dit te vieren verstoppen wij zaterdag 16 juni in 9 gemeentes in de Bollenstreek 2 plantenpotten. Als je een van de potten vindt, kun je deze op zaterdag 16 juni gratis in onze winkel laten vullen, met een echte mannenplant voor jouw vaderDe potten worden in het centrum van de dorpen verstopt. De plantenpot is ingepakt, incl. een uitleg waarom hij hier staat en wat de vinder ermee kan doen. 

Plukplanten en moestuinen zijn ongekend populair en groenteplanten zien er vaak ook prachtig uit, zodat het mes aan twee kanten snijdt. Aan de ene kant inspelen op groeiende belangstelling voor gezond, duurzaam en plantaardig voedsel, aan de andere kant een decoratieve hoek aan productieve groene planten met vruchten, waarmee het goed kweken en lekker koken is. Mei is een goede maand om groente in bakken, potten of de volle grond te planten. 

Ja! Het is weer lente! En dat betekent: lekkere lange dagen en avonden in je tuin of op je terras (met een wijntje of biertje in de hand). Heerlijk genieten van je tuin, de mooie planten en 's avonds laat: de zonsondergang. Die lege terrasbakken heb je gevuld met prachtige planten van Greenhouse, want (terras-, balkon- en tuin)bakken kun je bij ons laten vullen, of je kunt ze zelf vullen met mooie zelf uitgekozen plantjes! We hebben een ruim assortiment perkgoed en je haalt de rommel (losse plantjes, lege potjes, potgrond, etc.) niet in huis!

Op zondag 13 mei is het Moederdag! Om dit te vieren verstoppen wij zaterdag 12 mei in 9 gemeentes in de Bollenstreek 2 bloemenvazen (dus 18 in totaal!). Als je een van de vazen vindt, kun je deze op zaterdag 12 mei gratis in onze winkel laten vullen, met een mooi boeket voor jouw moeder. De vazen worden in het centrum van de dorpen verstopt. De vaas is ingepakt, incl. een uitleg waarom deze vaas hier staat en wat de vinder ermee kan doen. Om extra aandacht op de vazen te vestigen, hangen er in het centrum ook posters van de vaas. 

Maxim Hartman: Man der mannen, testosteron-bom en plantenliefhebber op en top, maakt zich de hard voor planten. Als hét boegbeeld voor mannelijkheid, laat hij op humoristische wijze zien dat mannen wat vaker voor zichzelf en voor hun planten mogen opkomen. Wat die echte mannenplanten dan zijn? Maxim Hartman legt het je graag uit met liefde, keiharde overtuiging en een vette knipoog. Klein tipje van de sluier: het is hilarisch.