Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Heb jij passie voor bloemen en(of) planten en wil jij bij de grootste bloemenwinkel van de Bollenstreek werken? Wij zijn op zoek naar diverse enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige collega's!
Klik op "Lees meer" voor meer informatie. 

Niets brengt zo snel lentesfeer in huis als bol-op-pot planten. Ze bieden gemak, bloeien vrijwel gegarandeerd en stralen volop energie uit dankzij alle uitbottende bolletjes. Voor maart zijn vijf toppers in de categorie bol-op-pot geselecteerd om binnen alvast het voorjaar mee te vieren. Narcis, blauwe en witte druifjes (Muscari), tulpen, hyacinten en kivietsbloem of keizerskroon (Fritillaria) komen in het warme huisklimaat vlot en stralend tot bloei. 

Nederlandse onderzoeksresultaten bewijzen het

Valentijnsdag. Je hart maakt een uitbundige salto bij de gedachte aan 14 februari. Bloemen, zoenen en zoetgevooisde romantiek. Of niet? Word je een beetje kribbig van zo’n door anderen bedachte dag vol liefde? Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlanders niets van Valentijnsdag moeten weten. Het goede nieuws: we houden wel van bloemen en romantiek, maar dan jaarrond: Gelukkig maar!

Niets doet zo denken aan de Provence en een zondoorstoofde zomer als lavendel (Lavandula). De plant kent vele verschijningsvormen, biedt kleuren van bijna wit en lila tot diep paars, vergt weinig onderhoud en verspreidt een heerlijke geur. Lavendel is bij uitstek geschikt als balkonbloeier omdat de plant goed tegen zon en wind kan en verkrijgbaar is in kleine formaten die passen in een bloembak tot de wat grotere die solo in een pot kunnen staan. 

Tijdens de Kerst Open Dagen was hij live in actie te bewonderen bij ons: kettingzaagkunstenaar Dennis van Kraaij! Het was een waar spektakel om hem in actie te zien en te horen; tot in de wijde omtrek was zijn kettingzaag te horen.