Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

Kleurenautoriteit Pantone kiest ieder jaar in december hun kleur van het jaar uit. Dit jaar heeft de kleurenspecialist gekozen voor de kleur Ultra Violet: paars met een blauwe ondertoon. Ultra Violet staat volgens Pantone voor originaliteit, vindingrijkheid en is toekomstgericht. Daarnaast staat deze kleur ook voor...

Vanaf 27 november beginnen de gezellige en creatieve Kerstworkshops van Greenhouse! Ben jij erbij? De prijs voor de Kerstworkshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers €40,00 per persoon. Je hebt keuze uit (minimaal) drie verschillende stukken, dan kun je zelf kiezen wat je gaat maken. Bekijk hieronder de beschikbare data. Bekijk de workshopvoorbeelden op onze Facebook-pagina, of via deze link.

Als je aan lekkere koekjes en prachtige taarten denk, dan is er maar een bedrijf in de regio die bij iedereen bovenaan de lijst staat: Huize van Wely. Toen zij aan het begin van de zomer contact met ons opnamen omdat zij een gestylde kerst fotoshoot wilden, hoefden wij niet lang na te denken. Naast een superleuke dag en mooie foto's, kregen we aan het einde van de dag ook nog eens een heerlijke Weense kersentaart als dank! 

Op zaterdag 18 & zondag 19 november zijn er Kerst Open Dagen bij Greenhouse! Zoals je van ons gewend bent, is onze winkel dit jaar weer gevuld met inspiratie en kun je bijzondere ideeën opdoen voor de kerstdagen. Tijdens de Kerst Open Dagen geeft kettingzaagkunstenaar Dennis van Kraaij live demonstraties!

De agenda voor de gezellige en creatieve workshops van Greenhouse is bijgewerkt! We hebben diverse themaworkshops in de planning zodat je je huis en tuin het hele jaar door kunt vullen met mooie creatieve stukken. Alle workshops bij Greenhouse zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers. We zorgen iedere workshop voor minimaal...