Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

De grote eindejaarsschoonmaak is van start gegaan! De bladeren vallen in grote getale van de bomen, je bent al minstens een keer door een spinnenweb gelopen en het is te fris om zonder vest in de tuin te zitten. Tijd om het buitenzitseizoen netjes af te sluiten. In 10 stappen laat je de boel netjes achter, geniet je optimaal van je najaarstuin en zet je de eerste stappen voor het volgende voorjaar. 

De agenda voor de gezellige en creatieve workshops van Greenhouse is bijgewerkt! We hebben diverse themaworkshops in de planning zodat je je huis en tuin het hele jaar door kunt vullen met mooie creatieve stukken.

Ga de strijd aan met beestjes en schimmels. Ze ruiken gewond groen en eenmaal genesteld in één plant hoppen ze moeiteloos langs alle andere planten in de kamer. Oppassen dus voor die veelvraten en meteen in actie komen als je ze ontdekt. Wat je precies moet doen om jouw zieke plant te redden? Dat lees je hier.

Voor je het weet staat de herfst alweer voor de deur en ook dat seizoen heeft volop potentie voor jouw huis en tuin! Vanaf de start van het najaar besteden we veel aandacht aan wat je buiten - of dat nu je voordeur, patio of tuin is – kunt doen met planten deze herfst...

Vrijdagavond 10 augustus is de praalwagen van de Noordwijkerhoutse bloemist Greenhouse tijdens de Flower Parade Rijnsburg beloond met de publieksprijs. De praalwagen met het thema ‘Noordpool’ is compleet gevuld met lisianthussen van het Rijnsburgse bedrijf Van Egmond Lisianthus BV. Greenhouse-eigenaresse Astrid van den Berg heeft hiermee wederom een prijs voor het Rijnsburgse bedrijf in de wacht weten te slepen.