Herenweg 366
Noordwijkerhout
info@greenhouse.nl
t 0252 371134

De agenda voor de gezellige en creatieve workshops van Greenhouse is bijgewerkt! We hebben diverse themaworkshops in de planning zodat je je huis en tuin het hele jaar door kunt vullen met mooie creatieve stukken. Alle workshops bij Greenhouse zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers. We zorgen iedere workshop voor minimaal...

Vanaf 24 oktober beginnen de gezellige en creatieve herfstworkshops van Greenhouse! Ben jij erbij? De prijs voor de herfstworkshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers €37,50 per persoon. Je hebt keuze uit drie workshopstukken, dan kun je zelf kiezen wat je gaat maken. Onderaan dit artikel kun je foto's bekijken van onze herfstworkshopvoorbeelden, zodat je een indruk krijgt wat je kunt verwachten bij ons :)

Greenhouse medewerkster Calissa de Mare heeft tijdens de voorronde van de VBW Flowercup op 26 september in Naaldwijk de publieksprijs ontvangen voor haar plantaardige arrangement. De eerste 6 van de Flowercup plaatsen zich voor de finale, helaas hoorde zij hier niet bij. Ze maakt echter nog kans op deelname aan de finale via een wildcard.

Als je aan lekkere koekjes en prachtige taarten denk, dan is er maar een bedrijf in de regio die bij iedereen bovenaan de lijst staat: Huize van Wely. Toen zij aan het begin van de zomer contact met ons opnamen omdat zij een gestylde kerst fotoshoot wilden, hoefden wij niet lang na te denken. Naast een superleuke dag en mooie foto's, kregen we aan het einde van de dag ook nog eens een heerlijke Weense kersentaart als dank! 

In het weekend van 15 tot 17 september was het inspiratievolle Happinez Festival in Fort Voordorp in Utrecht. Het festival was een groot succes! Dankzij Mooiwatbloemendoen mochten wij deel uitmaken van dit geweldige festival.